Ctalents

Uniek talent verdient een unieke kans.

Bij restaurant Ctaste, waar blinden en slechtzienden onze gasten bedienen tijdens hun diner in het donker, is het gelukt om visueel beperkten op te leiden tot een hoger niveau in de dienstverlening. Deze positieve trend wordt doorgezet bij CtheCity. Samen met Ctalents streeft CtheCity ernaar om per jaar 144 blinden en slechtzienden op te leiden.

Momenteel zit zo’n 70% van de blinde en dove mensen werkeloos thuis. Dat vinden wij onbegrijpelijk en belachelijk veel. Zoveel talent dat niet gebruikt wordt in onze maatschappij, dat is zonde! Met dit initiatief realiseren we, naast een onvergetelijke zintuiglijke ervaring, inspiratie voor bezoekers en directe werkgelegenheid voor speciaal talent, ook echt een verandering van de zienswijze van onze maatschappij.

CtheCity biedt hier de oplossing voor door talenten in spe aan te spreken en een kortdurend opleidingsprogramma te bieden waarin zij getraind worden hun talenten optimaal te gebruiken. Ze kunnen daarna, indien gewenst, met het Ctalents programma klaargestoomd worden voor andere werkgevers waar zij bij kunnen dragen aan een langdurig commercieel en sociaal succes.

Kijk op de Ctalents site voor meer informatie en aanmeldingen.

Bent u een werkgever en heeft u een social return verplichting? Bekijk dan hier de diverse mogelijkheden bij Ctalents, CtheCity en Ctaste!

2 gedachten over “Ctalents”

Reacties zijn gesloten.