Wist u dat… CtheCity méér is dan een unieke belevenis?

ctalents trainees uitgestroomdNaast deze zintuiglijke belevenis zorgt CtheCity samen met Ctalents ook voor life changing events voor zintuiglijk talent. Het is de trainingsplek voor jonge mensen met een zintuiglijke beperking (blind, slechtziend, doof en slechthorend) die een echte baan zoeken! Tourguide bij CtheCity dát ben je tijdelijk, het is onderdeel van een traineeperiode voor blinden en slechtzienden die hun talenten ontdekken, jobready gemaakt worden en vervolgens actief gematcht worden met banen bij andere werkgevers!

Naast blind en slechtziend talent is er ook plaats voor dove en slechthorende trainees. Zij geven geen rondleidingen in het donker, maar volgen programma onderdelen die passen bij hun opleiding: CtheCity wordt operationeel gerund door de trainees: klantcontact, administratie, onderhoud, marketing en educatie.
Zij ervaren hierdoor een hoge mate van verantwoordelijkheid
en groeien in zelfbeeld en vertrouwen.

En met succes!! In 2015 zijn 25 van onze talenten gematcht waarvaan 2 talenten ook al promotie hebben gemaakt binnen de organisatie. Wij zijn hier super trots op en hopen dit jaar nog veel meer zintuiglijk talent te matchen! Helpt u ons mee?

Ken of werk je bij een organisatie waar ons talent ook aan de slag kan? Of ben jij ook blind, slechtziend, doof of slechthorend en op zoek naar een baan? Neem dan eens contact met ons op via deze link!

Ctalents ondersteunt jong professionals tussen de 18 en 35 jaar die doof, slechthorend, blind of slechtziend zijn bij het vinden van betaald werk. Wij zijn de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden met een zintuiglijke uitdaging. Onze doelstelling is om iedereen met een visuele of auditieve beperking te voorzien van een betaalde werkplek. Via ons trainingsprogramma wordt gekeken naar de talenten en mogelijkheden en wordt gekeken waar een match gemaakt kan worden. Een kleine selectie van de uitgestroomde Ctalents talenten ziet u hier rechts.

ctalents traineeship bij CtheCity                    www.ctalents.nl | info@ctalents.nl | 020 676 54 16