Onderwijs

Waarom is CtheCity interessant voor het onderwijs?

CtheCity onderscheidt zich door op een unieke, verrassende en uitdagende manier kennis over te brengen aan leerlingen/studenten van elk niveau en elke vorm van onderwijs. Het uitje wordt geheel passend gemaakt naar de wensen van de groep zodat iedereen er iets van leert en er met veel plezier aan terug zal denken. Ontdek hieronder alvast enkele mogelijkheden en neem contact met ons op voor een passend programma.

Wat kun je doen bij CtheCity?

Er zijn verschillende mogelijkheden bij CtheCity zodat voor ieder niveau en elke vorm van onderwijs een passend programma kan worden opgesteld.

De hoofdactiviteit van ieder bezoek aan CtheCity is de stadstour in het donker. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot uitbreiding van het programma:

  • Frisdrank en sap proeverij in het donker.
  • Andere proeverijen of smaakbelevenissen bij Ctaste (woensdag t/m vrijdag).
  • Workshop waarbij communicatie en vertrouwen centraal staan. Deze is geschikt voor zowel scholieren, studenten, als begeleiders.

Een bezoek aan CtheCity kan modulair worden opgebouwd zodat de ervaring aan zal sluiten bij de behoefte van uw leerlingen of studenten. Zie hieronder voor een uitgebreider overzicht van de mogelijkheden (modules) en schroom niet contact met ons op te nemen om het programma geheel aan uw wensen passend te maken.

CtheCity is geschikt voor leerlingen/studenten van elk niveau en elke vorm van onderwijs. Meer informatie? 

Primair onderwijs

Middelbaar onderwijs

HBO en WO