Groepen

Kom je met een groep naar CtheCity, dan ervaar je gezamenlijk hoe het is om Amsterdam in het donker te beleven. Vanaf 4 personen hanteren we speciale prijzen ( €15,50 ipv €18,50,- pp)  waardoor je op een voordelige manier CtheCity bezoekt. Voor groepen bieden we unieke activiteiten aan.
Denk aan een picknick in het Vondelpark maar dan… in het donker! Een gevulde picknickmand staat op je te wachten op het vers gemaaide gras van dit bekende Amsterdamse park. Een mooi moment om elkaar nóg beter te leren kennen, een unieke mogelijkheid om gezamenlijk Amsterdam in het donker te ervaren.

Naast picknicken in het donker zijn er nog vele andere bijzondere activiteiten die jij samen met je vrienden, familie of kennissen kan ervaren. Zo bieden wij de mogelijkheid om ‘glow in the dark’ schildersessies te houden. Wie is het meest artistiek wanneer het licht uit gaat?

Een proeverij in het donker, een grote hoeveelheid spellen in verschillende ruimtes, inspiratiesessies en nog veel meer bijzondere ervaringen in het donker staan op jou te wachten. Neem contact met ons op en wij zullen gezamenlijk met jou de best passende invulling geven aan jouw bezoek aan CtheCity!