Wat is CtheCity?

CtheCity is een social enterprise met vele talenten:

Er is de stad waar u letterlijk geen hand voor ogen ziet, een ervaring die u niet snel vergeet. Midden in de stad, binnen bij CtheCity, zijn alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken nagebouwd. Bij CtheCity wandelt u door het Vondelpark en voelt u het gras onder uw voeten. Fiets over de Amsterdamse grachten en hoor het drukke verkeer. Loop langs het Red-Light district en ruik de verse bloemen op de Albert Cuyp markt. Durft u de uitdaging aan?

In het pikdonker staat u er nooit alleen voor. Met begeleiding van onze experts in het donker bent u in goede handen tijdens uw zintuiglijke verkenningstocht. De blinde gidsen nemen u mee in dit nieuwe avontuur. Met mooie verhalen, eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze u de weg in het donker.

In ongeveer een uur tijd hoort, ruikt en voelt u alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken. Ga samen met vrienden, familie, kennissen, collega’s of zakenrelaties deze uitdaging aan. Met groepen tot ongeveer acht personen gaat u tegelijkertijd naar binnen onder begeleiding van een van onze experts in het donker. Raak geïnspireerd door het unieke talent van onze medewerkers met een visuele beperking en ervaar hoe uw zintuigen tot het uiterste geprikkeld worden.

De entree van CtheCity huisvest sinds 2017 de eerste Sign Language Coffee Bar van Nederland. Een lekkere koffiebar met luie stoelen om in te ploffen, goede koffie en bites. Achter de bar staan dove barista’s, die met veel oog voor detail uw koffie maken.

Hoe bestel je bij een dove barista? Bekijk ons menu en leer het in 15 seconden.

Bekijk de video voor een kleine impressie van de CtheCity-tour:

Bekijk hier onze diverse arrangementen óf boek direct jouw tickets online met €3,- korting*!

tickets bestellen

 

 

* Alleen geldig bij reguliere CtheCity tickets