Wie zijn wij?

In 2007 zijn wij, Sandra en Bas, Ctaste gestart. Een initiatief dat ons een unieke kans biedt om echt een verschil te maken. Bij Ctaste kunt u namelijk dineren in het donker. Wij hebben dit familiebedrijf dan ook gestart om een onvergetelijke ervaring te bieden met uniek talent dat een unieke kans verdient. Wij hebben veel medewerkers in dienst met een visuele of auditieve beperking. Samen met Sandra’s broer Richard en zijn vriendin Fon-Phoei is Ctaste uitgegroeid tot een social enterprise met 20.000 bezoekers per jaar en een gemiddelde klantwaardering van een 8,8 op service. Blinden, slechtzienden, doven en slechthorenden hebben speciale talenten. Door deze talenten in te zetten, hebben wij gemerkt dat dit concept rijkelijk haar vruchten afwerpt. Kwaliteiten als: hoge motivatie, inzet, plezier en service maken Ctaste tot een uniek initiatief in sociaal commercieel ondernemen.

Een aantal jaren later zijn wij CtheCity gestart. Bij CtheCity kunt u Amsterdam ervaren in het donker. Met deze zintuiglijke ontdekkingstocht willen wij, naast een unieke ervaring voor u, ook kansen bieden aan mensen met speciaal talent. Zo wordt u ongeveer een uur lang rondgeleid door een medewerker met een visuele beperking.

Omdat wij hebben ontdekt dat mensen met een visuele of auditieve beperking bijzondere talenten hebben, hebben wij Ctalents opgericht. Ctalents traint, coacht en begeleid (hooggeschoold) zintuigelijk talent naar een passende baan. Wij streven ernaar om 144 talenten per jaar op te leiden, zodat zij na het doorlopen van het Ctalents programma kunnen doorstromen naar andere werkgevers voor commercieel en sociaal succes.

Wij geloven in talent. Uniek talent een kans geven om zich te ontplooien is een formule waar wij voor de volle 100% achter staan. Door sociaal commercieel te ondernemen, creëren wij voor u een onvergetelijke ervaring bij Ctaste en CtheCity en bieden wij een unieke kans voor zintuigelijk talent..